Cautare

1248 de rezultate pentru "buleandra dumitru" (3.64 secunde)
Numele lui Enryko-Cezar Constantinescu si al lui Dumitru Para au tinut prima pagina a ziarelor în ultima saptamâna, dupa ce interlopii craiovenii s-au taiat cu sabiile în centrul orasului.
Primarul Dumitru Nicolae a trimis o adresa secretarului de stat Marian Petrache in care a prezentat principalele probleme ale sistemului de termoficare din muncipiul Galati.
Apicola 97 SRL Constanta, SC Cooperativa Apicola Dumitru Ivan - Cernavoda, si Apicola Calatis Cooperativa Apicola - Mangalia. ... Acestea vor fi finantate din Fondul European de Garantare Agricola, dar si din bugetul national, conform prevederilor OUG numarul 67/2006", a declarat pentru cotidianul "Replica" directorul APIA Constanta, Dumitru Mergiani.
Acest lucru l-a promis primarul Dumitru Nicolae ca va fi pus in practica in ceea ce priveste personalul aflat pe statele de plata ale societatilor aflate in subordinea Consiliului Local.
Pozitia a doua a topului milionarilor în euro din Vâlcea este ocupata de Dumitru Becsenescu (turism, distributie, produse petroliere, transporturi, imobiliare, constructii), iar cea de-a treia, de familia Bojan (afaceri imobiliare).Acestia sunt urmati, în ordine descrescatoare, de Nicolae Sofianu (turism) - cel care anul trecut detinea cea mai mare „zestre“ din Oltenia, Dan si Dorina Mutu (distributie si productie în industria alimentara), Ion si Maria Tudor (industrie, turism).  Milionarii din Dolj Dinel Staicu - 120 - 130 milioane de euro în 2008 (70 - 100 milioane USD în 2007) Constantin si Calin Popeci - 59 - 61 milioane de euro în 2008 (60 - 100 milioane USD în 2007) Familia Dugaesescu - 55 - 58 milioane de euro în 2008 (30 - 35 milioane USD în 2007) Cornel si Delian Panait - 55 - 57 milioane de euro în 2008 (30 - 35 milioane USD în 2007) Mihai Anghel - 28 - 29 milioane de euro în 2008 (40 milioane USD în 2007) Ion Busuioc - 17 - 19 milioane de euro în 2008 (10 - 20 milioane USD în 2007)  Milionarii din Vâlcea Constantin si Gheorghe Boromiz - 72 - 75 milioane de euro în 2008 (39 milioane USD în 2007) Dumitru Becsenescu - 67 - 71 milioane de euro în 2008 (55 - 60 milioane USD în 2007) Familia Bojan - 38 - 41 milioane de euro în 2008 Dumitru Craciunescu - 29 - 30 milioane de euro în 2008 (21 milioane USD în 2007) Nicolae Sofianu - 25 - 27 milioane de euro în 2008 (110 milioane USD în 2007) Dan si Dorina Mutu - 24 - 25 milioane de euro în 2008 (20-24 milioane USD în 2007)
Anul trecut, guvernul a majorat salariile si pensiile, fara a sti ce urmeaza, iar acum a ajuns in situatia in care nu are bani sa le plateasca", a declarat Ionut Dumitru, economistul-sef al Raiffeisen Bank.In plus, Dumitru a mai spus ca, deocamdata, "vom primi o avertizare verbala, in urma careia trebuie sa luam masuri corective, sa reducem drastic deficitul, iar daca nu vom reusi acest lucru, se va trece la sanctiuni financiare:
Potrivit lui Dumitru Chilom, seful Serviciului achizitii din cadrul Aeroportului Craiova, oferta facuta de asociatia Atlas - Polystart a castigat cu 93,3 puncte licitatia pentru lucrarile de modernizare a Aeroportului din Banie.
Fostul director general al Complexului Energetic Turceni, Dumitru Cristea, judecat pentru prejudicierea unitatii, urmeaza sa primeasca a doua prima pentru performantele obtinute. ... In 2008, Dumitru Cristea a incasat 140.000 de lei drept prima pentru managementul performant.
La momentul respectiv, Dumitru Chilom, seful Serviciului achizitii din cadrul Aeroportului Craiova, declara ca motivul contestatiei a fost pretul de dumping ofertat de castigatori. ... Saptamana viitoare o sa am informatii suplimentare", a declarat Dumitru Chilom.
Apa, canalizarea, gazul, iluminatul, toate sunt finalizate 100%", spunea in urma cu o luna, pentru B365.ro, Madalin Dumitru, directorul general al Directiei de Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei, in continuarea declaratiilor lui Sorin Oprescu.
Roberto Dumitru, doar o speranta Produs al centrului de copii si juniori de la Pandurii, Roberto Dumitru este inca departe de Liga 1. ... "Dumitru este doar un copil de perspectiva.
Ovidiu Herea transforma un penalti acordat de centralul Robert Dumitru pentru un hent in careu al lui Andrei Tanc, care respinge cu mana de pe linia portii, la un sut al lui Deac.
Dumitru Barbu: ... Craiova, Dumitru Barbu, a declarat ieri, pentru GdS, ca isi doreste foarte mult calificarea in faza urmatoare a competitiei, considerand ca echipa sa poate fi avantajata de faptul ca evolueaza pe teren propriu.
Dumitru Dragomir: "Am fost batut de valoarea lui Gino Iorgulescu si de valoarea politicului" Dumitru Dragomir a parasit functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani, "Corleone" fiind invins cu 11-7 (voturi) de Gino Iorgulescu.
Efortul spaniol pare insa doar sa-i starneasca pe romani, iar Dumitru anunta sirul eseurilor cu o patrundere in viteza printre spanioli. ... Ionut Dumitru e din nou la datorie, de data aceasta pentru eseul calificarii: ... Dumitru, 12.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Cristina Adina Dumitru, manichiurista la Shades Beauty Lounge de pe Dorobanti, ne recomanda tendinte in materie de manichiura anul acesta. ... Manichiura frantuzeasca tine foarte mult si e impecabila", spune Cristina Adina Dumitru.
"Estimam ca vom ajunge la aproximativ 700.000 de vizitatori pe an", a declarat Vlad Dumitru, directorul general al berariei. Vlad Dumitru a mai precizat ca Beraria H este cea mai mare berarie open space din Europa.
Dumitru Prunariu, primul roman care a ajuns in spatiul cosmic, a anuntat pe Facebook o tragedie petrecuta in familia sa duminica dupa-amiaza. ... O meningita fulminanta ne-a rapit-o in cateva ore”, a scris Dumitru Prunariu, citat de dcnews, pe reteaua de socializare.
Presa vasluiana face o legatura interesanta intre epurarea directorilor PSD si o declaratie a domnului ministru al educatiei, Mircea Dumitru, care, pe 1 septembrie, argumenta necesitatea reprofesionalizarii managementului scolar.
google-analytics.com